Goat Cheese Tart with Figs, Grapes and Honey

Today I have the first autumn recipe for you. After I showed you a lot of ice, cheesecake and fruit shakes in summer, it is now time for warm autumn and winter recipes with a lot of delicious ingredients like pumpkin, figs and cinnamon (only a few of my favorite autumn and winter ingredients). Mhmm.. I am so looking forward to the new season. Cozy evenings on the sofa, autumn walks through our neighborhood and spicy chai lattes. The recipe that I show you today is perfect for a delicious autumn lunch, or as a side for a glass of wine in the evening.

What you need:

  • 3-4 fresh figs
  • 200g blue grapes
  • 1 goat cheese cream cheese
  • half a roll of goat cheese
  • a few sprigs of rosemary
  • some honey
  • 1 roll of puff pastry

How to do it:

  1. Roll out the pastry on a baking sheet and start to spread the goat cream cheese over it
  2. Now cut the figs and the goat cheese roll in thin slices and put them on the pastry
  3. Cut the grapes in halves and sprinkle over it
  4. Now put some honey, and rosemary on it
  5. Put in the oven at 180° Celsius for about 20-25 minutes until the cheese is baked and the pastry is golden

_e1a0274 

You like this article? Show some love! 😊

You Might Also Like

Leave a Reply

6 Comments

  • Reply
    Fiona
    18. October 2016 at 13:29

    Oh yummy, sieht das lecker aus 🙂 Muss ich auch unbedingt mal ausprobieren! 🙂
    Liebe Grüße nach Cali 🙂 Fiona THEDASHINGRIDER.com

  • Reply
    Caterina
    18. October 2016 at 14:35

    Das sieht super lecker aus. Ich liebe Gerichte mit Blätterteig.

    LG Caterina
    http://caterinasblog.com/

  • Reply
    Kathi
    18. October 2016 at 14:38

    Super lecker! Allein die Kombination aus Feigen und Ziegenkäse machen das Rezept schon zu einem meiner Favoriten! Ich würde nur die Trauben gegen Walnüsse austauschen und glaube dass ich das Rezept ganz bald nachbacken werde!
    Liebst Kathi
    http://www.meetthehappygirl.com

  • Reply
    ImportantPart
    18. October 2016 at 18:08

    Das sieht super lecker aus. Leider bin ich gegen Feigen allergisch, aber die Idee mit den Weintrauben finde ich toll.

    Liebe Grüße

    Charlotte von http://www.importantpart.de

  • Reply
    Jecky
    21. October 2016 at 23:30

    Dir muss man offiziell verbieten so unverschämt lecker aussehende Bilder hochzuladen. Sonst bekommen Leute wie ich um diese unsägliche Uhrzeit ganz schön Hunger 😉

    XX aus Nürnberg
    Jecky
    Want Get Repeat

  • Reply
    Vanessa
    22. October 2016 at 18:18

    Das mache ich mir im Herbst auch immer super gerne. Und die Bilder sind wie immer ein Traum!

    Ganz liebe Grüße, Vanessa
    PIECESOFMARIPOSA.com